Make-up workshop met fotoshoot

 

Wij komen met een verplaatsbare studio en make-up (deze is op diervriendelijke basis) bij je thuis.

Workshop: jullie krijgen een workshop opmaken en make-up, waarbij je tips krijgt over de kleuren en make-up die het best bij je passen. Daarna kun je met de tips zelf aan de slag of je kunt elkaar opmaken. Uiteraard wordt je begeleid door de visagiste, zodat het resultaat er prachtig uitziet.

Visagie: de visagiste maakt jullie professioneel op. Wil je een natuurlijk uitziende make-up of juist smokey eyes? Het is allemaal mogelijk.

 

Het zou jammer zijn om dit resultaat niet vast te leggen; dan kun je er later nogmaals van genieten. Dus worden er professionele foto's van jullie gemaakt. Eerst gaat iedereen alleen op de foto waarbij je alle aandacht en advies krijgt en in verschillende houdingen op de foto gaat.  Daarna wordt er een groepsfoto gemaakt.Tip: spreek met zijn allen af hoe jullie gekleed gaan.

Thuis op je eigen computer kun je de foto's bekijken en uitkiezen. Iedereen krijgt 2 bestanden (met watermerk) via de mail toegestuurd: Het feestvarken krijgt 3 bestanden. Je kunt altijd extra foto's of bestanden kiezen, uiteraard tegen betaling.

Een workshop make-up met fotoshoot duurt ongeveer 2,5 uur. Als de visagiste jullie opmaakt reken dan op ongeveer een half uur per persoon. Er kan met minimaal 5 en maximaal 9 personen geboekt worden.